Ce evenimente organizam?

Ce evenimente organizam?

MAJORATE ȘI ANIVERSĂRI

A great party deserves a great location. We have both!

Fie ca e majorat sau aniversare, cele mai reusite petreceri sunt acolo unde ai atmosfera pe masura, personalul excelent si loc sa te poti desfasura in voie! Daca cauti o locatie unde sa petreci pana dimineata alaturi de prieteni si familie, Hugo este locul ideal. Va oferim servicii personalizate pentru majorate si petreceri aniversare de neuitat la preturi competitive.

Contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata!

BOTEZURI ȘI CUNUNII

Cauti locatia perfecta pentru un botez sau o cununie? La Hugo imbinam serviciile ireprosabile cu preparatele gustoase pentru ca oaspetii tai sa fie cu adevarat surprinsi!

La Hugo ne dorim sa transformam ocaziile speciale in amintiri de neuitat. Fie ca este vorba de un botez mai intim sau de o cununie cu cei dragi voua, suntem pregatiti sa va oferim o experienta culinara desavarsita si servicii excelente intr-o ambianta retro-chic unica in Cluj. Va asteptam cu drag in oricare din locatiile noastre, pentru a discuta despre evenimentul vostru special!

restaurant hugo the office

eveniemnt hugo

EVENIMENTE CORPORATE

Choosing the right location is the first step to a memorable corporate gathering.

La Hugo, spatiul restaurantelor l-am gandit astfel incat sa fie cat mai versatil astfel incat sa putem customiza layout-ul locatiei in orice mod se doreste. Fie ca este vorba de lansarea unui produs, un Christmas Party, o intalnire trimestriala sau pur si simplu o seara de networking, Hugo iti ofera tot ce ai nevoie pentru ca evenimentul tau business sa fie un real succes. Te asteptam la noi la o cafea ca sa discutam despre cum putem transforma ideea ta, intr-un eveniment de succes.

Arhiva evenimente

Arhiva evenimente

Print

CONCERT ACUSTIC FĂRĂ ZAHĂR @HUGO THE OFFICE

 Uiti uă că vin și pi la noi! Cini măi? Ia uititi, Fără Zahăr, băi! Sau în traducere liberă, no hai că vin aci!

Ne-am chinuit puțin, am apelat pentru asta și la un translator cunoscător de moldovenească pură și ni ce ne-a ieșit!

mai multe detalii

[/slide]
820x462 px

ADA MILEA, BOBO BURLĂCIANU, ANCA HANU ȘI CRISTI RIGMAN REVIN LA HUGO!

 Personaje, instrumente mai mult mai mai puțin convenționale, o comedie cântată cu umor despre muște, traficanți de jucării, iarbă, oi, pușcărie și cătușe, un concert care are de toate. Nici muzică și nici teatru, deși amândouă în același timp, mereu cu zâmbetul pe buze, plini de energie pozitivă, cu versuri și interpretări atipice și originale, iar la final cu garanția că vei pleca fredonând.

mai multe detalii

[/slide]

IRIS LA HUGO! CRISTI MINCULESCU, VALTER& BORO – TURNEU INDOOR 40

 Ne era dor de ei, de atmosfera pe care doar ei știu să o facă, de muzica lor plină de viață și de sentimentele și amintirile pe care, de fiecare dată, le trezesc în noi…așa că anunțăm, încă de pe acum, concertul Iris de la Hugo…13 martie 2020, ora 20.00.

mai multe detalii

[/slide]
DIRECȚIA 5@ HUGO THE OFFICE

DIRECȚIA 5@ HUGO THE OFFICE

Toamna aduce unul dintre cele mai așteptate evenimente la Hugo The Office. Mult îndrăgita trupa, Direcția 5, se întoarce la Hugo în clădirea The Office pentru o nouă seară plină cu cele mai frumoase cântece ale lor.

Direcția 5, trupa cu cele mai frumoase balade rock de dragoste, ne propune un spectacol încărcat de emoții, sentimente, romantism și bun gust. Cu mii de concerte la activ, Direcția 5 este una dintre cele mai iubite și așteptate trupe la Hugo, fiind un eveniment ce mereu are loc cu casa închisă.
mai multe detalii

concert-ada-milea-2019-macheta-postare-site

One Man Show, Doru Octavian Dumitru

Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu, Cristi Rigman și Sânziana Tarța, în formație completă revin la Hugo în clădirea The Office. Vă invităm la o seară muzicală plină de haz, rime și ritmuri, versuri vesele și ironice. Nici muzică și nici teatru sau poate câte puțin din fiecare, cu un umor aparte și greu de egalat, Ada Milea & company ne vor încânta și ne vor purta în lumea lor, plină de talent și creativitate.
mai multe detalii

dod-macheta-event-facebook

One Man Show, Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar spectacolele sale sunt unice. Un One Man Show care te invită la destindere şi terapie prin râs.
Reuşeşte prin temele abordate să îi surprindă plăcut pe toţi cei care vin să petreacă o seară relaxantă alături de el. Un om de calitate căruia îi place să vadă zâmbete pe feţele oamenilor şi se bucură să audă râsul publicului prezent.
mai multe detalii

BUNĂ SEARA, PRIETENI! @ Hugo

BUNĂ SEARA, PRIETENI!

Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro, adică Bună seara, prieteni! te cheamă să le fii alături în turneul “Învingători”, care ajunge la Cluj!
Vino și tu vineri, 18 ianuarie 2019, ora 20:00 la Hugo The Office, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 77, clădirea The Office, parter, să strigi “Bună seara, prieteni!” și să cânți împreună cu aceștia cele mai cunoscute piese, cât și altele noi într-o seară incendiară, de neuitat!
Info și rezervări: 0755-024.000, rezervari@hugorestaurants.ro
Biletele se găsesc online pe iabilet.ro și în restaurant. La cumpărarea biletelor online este obligatorie rezervarea unei mese în restaurant!
Preț bilet: 85 lei.

Cine spală oala de mămăligă...când sunt trei? @ Hugo

Cine spală oala de mămăligă…când sunt trei?

“Cine spală oala de mămăligă…când sunt trei? ” ne propune o serie de povestiri cu tâlc culese de un împătimit culegător de poveşti autentice din Munţii Apuseni, profesor de limba română, Daniel Tiutiu.
Cu un umor aparte, rostite în “neaoşul” grai ardelenesc, spectacolul reînvie spiritul pur al locuitorilor zonei.
mai multe detalii

Directia 5 & Alina @ Hugo

Directia 5 & Alina

Vă era dor de un concert la Hugo? Și nouă!
Un concert pentru romantici și nu numai! Direcția 5, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România revine la Cluj!
Miercuri, 28 noiembrie, ora 20, Direcția 5 & Alina, te așteaptă la Hugo ( B-dul 21 Decembrie 1989, nr.77, Clădirea The Office, parter)
Contribuție artiști: 80 lei
Bilete în restaurant – Hugo The Office ( B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 77) și online pe IaBilet.ro
Rezervări la 0755-024000 și la rezervari@hugorestaurants.ro. Este obligatorie rezervarea locurilor în restaurant după achiziționarea biletelor online de pe Iabilet.ro.
Te așteptăm!

Stand-up Comedy @ Hugo The Office cu Gabriel Gherghe și Tiberiu Popovici

Stand-up Comedy cu Gabriel Gherghe și Tiberiu Popovici

Vezi ce le poate mintea și hai la show!

Unde? HUGO The Office ( B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 77, Clădirea The Office, parter)
Când? Marți, 11 Septembrie, Ora 20:00
Cum? Biletele se pot achiziționa din restaurant sau online pe iabilet.ro. În cazul achiziționării de bilete online, este obligatorie rezervarea mesei în restaurant!
Artist fee: 30 lei
Info și rezervări: 0755.024.000 sau rezervari@hugorestaurants.ro

Quiz Night la Hugo city #2

Quiz Night la Hugo City

Te așteptăm miercuri, 16 mai, de la ora 19.30 la Hugo City ( B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 13-15).

Am mixat pentru voi ingredientele perfecte pentru o seară memorabilă: Quiz, prieteni, good food & drinks, distracție și voie bună.

Cei mai buni dintre cei buni vor fi premiați cu:
Premiul I – Două sticle de vin să încânte papilele echipei câștigătoare.
Premiul II – O găleata cu bere.
Premiul III – Cocktail Hugo.

Rezervări prin SMS la numărul 0745.351.798.


ALL YOU CAN EAT@HUGO CITY

Joi, 17 mai, începând cu ora 19, te așteptăm la Hugo City să mănânci după bunul plac și cât dorești. Pregătim un bufet suedez cu bucate variate: aperitive, bufet cald și desert. Practic, plătind doar 40 de lei, poți mânca pe săturate și poți alege ceea ce poftești. Nimeni nu contabilizează cât mănânci, ci cât risipești.

Pentru a fi sigur că prinzi un loc liber te rugăm să îți faci rezervare la 0752-133.546 sau la rezervari.city@hugorestaurants.ro.

Good food is a mood.

Quiz night @ Hugo City

QUIZ NIGHT LA HUGO CITY

Am mixat pentru voi ingredientele perfecte pentru o seară memorabilă: Quiz, prieteni, good food & drinks, distracție și voie bună.

Cei mai buni dintre cei buni vor fi premiați cu:
Premiul I – Două sticle de vin să încânte papilele echipei câștigătoare.
Premiul II – O găleata cu bere.
Premiul III – Cocktail Hugo.

concert IRIS la Hugo

IRIS @ HUGO

Vă era dor de un concert în Hugo? Și noua! Și încă ce CONCERT! IRIS te așteaptă la Hugo în clădirea The Office!

IRIS: Cristi Minculescu (voce), Valter Popa ( chitară) și Boro ( bass), adică Naționala de rock a României, te cheamă să le fi alături în turneul Manifest.

Vino și tu la Hugo, în clădirea The Office, SÂMBĂTĂ, 21 APRILIE, ora 20, să strigăm “Bună seara prieteni” împreună cu cei care au fost și vor rămâne pentru totdeauna IRIS.

Informații și rezervări în restaurant sau la: rezervari@hugorestaurants.ro,
0755-024.000.

Vă așteptăm!


Luni, 16 aprilie, ora 21 la Hugo în The Office

Actor, regizor, caricaturist, poet, scriitor, un extraordinar one-man show, Horațiu Mălăele este una dintre acele personalități artistice complexe.

“Sunt un orb” îmbină cu talent șarmul, inteligența și umorul. Este un recital în care Horațiu Mălăele singur pe scenă dialoghează cu publicul. Un dialog intens în care actorul reușește să capteze în permanentă atenția publicului și să-l captiveze.

Artist fee: 75 lei
Rezervări în restaurant și la 0755-024000, rezervari@hugorestaurants.ro

Ne vedem la Hugo, în The Office!

DESPERADO – Bine și așa rău!

concert DESPERADO @ Hugo Restaurants

Hugo Restaurant&Treats te așteaptă Joi, 29 Martie, ora 20, la un mare concert Country Rock made in Transsylvania cu Desperado!
Concertul include și celebrele șlagăre
Bine și așa rău
Mândru că sunt ardelean
Nemuritor de foame
Ora închiderii

Vor fi pe baricade:
Sandy “The Gun” Deac – voce, claviaturi, chitară acustică
Kovacs “Indiana Jones” Laszlo – chitară
Vlad “PG Suckermann” – bass, voce
Răzvan “Mugurel” Rotiș – tobe
Edy Rider Raita – claviaturi,voce

Artist fee: 30 lei
Rezervări în restaurant și la 0755-024000, rezervari@hugorestaurants.ro

VALENTINE’S DAY LA HUGO

VALENTINE’S DAY LA HUGO

Vrei ca 14 Februarie, ziua îndrăgostiților, să fie una de neuitat pentru tine și persoana iubită? Fă-i o surpriză și oferă-i o seară minunată la Hugo, atât în The Office, cât și în City, iar noi avem grijă ca această zi să rămână una..
Rezervări în restaurant şi la 0755024000 / rezervari@hugorestaurants.ro

CONCERT DIRECTIA & ALINA

CONCERT DIRECTIA & ALINA

Un concert pentru romantici și nu numai!

Marți, 13 Februarie, Direcția 5 & Alina se întorc pentru un super concert în Hugo Restaurants. Concertul face parte din turneul național de promovare a noului album Happy Day.

Te așteptăm Marți,..

Artist fee: 92 lei

Rezervări în restaurant şi la 0755024000 / rezervari@hugorestaurants.ro

standup comedy

STAND-UP COMEDY cu Ioana State

Anul nou trebuie întâmpinat cu veselie, glume bune și hohote de râs. Hai la un stand-up comedy adevărat cu Tibi Neuronu, Ioana State și Cristi Priză.

Te aşteptăm sâmbătă, 27 Ianuarie, ora 20 la Hugo The Office, Str. 21 Decembrie 1989, nr. 77, clădirea The Office, parter.

Artist fee: 35 lei
Rezervări în restaurant şi la 0755024000/ rezervari@hugorestaurants.ro

standup comedy

STAND-UP COMEDY cu Ioana State

Vino să petreci o seară de distracţie şi voie bună cu Ioana State, Tibi Neuronu şi Cristi Priză!
Te aşteptăm sâmbătă, 18 Noiembrie, ora 21, la Hugo The Office, Str. 21 Decembrie 1989, nr. 77, clădirea The Office, parter.

Artist fee: 35 lei
Rezervări în restaurant şi la 0755.024.000/ rezervari@hugorestaurants.ro

Vă aşteptăm!

concert directia 5

Concert Directia 5 si Alina

Una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România, vine la Cluj, la Hugo Restaurants.

Vino să petreci o seară de neuitat alături de Directia 5 & Alina Crișan (fostă componentă a trupei A.S.I.A).

Alături de un vin bun, te așteaptă piese precum “O fata ca ea”, “Daca ai ști”, “Esti stilul meu,” “Îți mulțumesc”, “Am nevoie de tine” și multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate și în inima ta!

Te așteptăm Joi, 19 Octombrie, ora 20.00 la Hugo The Office, Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, Cladirea “The Office”, parter 

Artist fee: 80 lei
Rezervări în restaurant și la 0755 024 000/ rezervari@hugorestaurants.ro

Vă așteptăm!

concert mireca baniciu

Concert Mircea Baniciu, Cătă & Sandy

Vă era dor de un concert la Hugo? Și nouă 🙂
De aceea, Vineri, 31 Martie, vă pregătim două concerte extraordinare în aceeași seară.
– Concert Mircea Baniciu – un nume de referință în muzica românească, are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix și 5 albume cu Pasarea Colibri.
– Concert Cătălin Condurache & Sandy Deac – un concert LIVE acustic, cu un repertoriu variat, extrem de apreciat de iubitorii muzicii folk.

Intrarea: 60 lei
Informații și rezervări în restaurant sau la
rezervari@hugorestaurants.ro, 0755 024 000

Vă așteptăm!

Ada Milea

Concert’n 4+1 – Ada Milea v2.0

După primul concert Ada Milea la Hugo, vă mărturisim că, atât noi cât și publicul, ne-am îndrăgostit de ei, toți: Ada, Bobo, Anca, Cristi și Sânziana.
Așa că, nu puteam să nu aducem, în luna cadourilor, un spectacol complet ce îmbină atât de bine umorul cu muzica, poezia și teatrul.

Așadar, în 9 Decembrie, ora 20.00, Ada Milea cântă la Hugo, împreună cu Bobo Burlăcianu, Anca Hanu, Cristi Rigman, Sânziana Tarța.

Intrarea: 35 lei.
Informații și rezervări în restaurant sau la
rezervari@hugorestaurants.ro, 0755 024 000

Vă așteptăm!

Just Pusg Play

Just Push Play – Impro Show V4.0

 

HUGO Restaurants prezintă:

Just Push Play – un show improvizat 100%, neregizat și cu umor garantat

Vineri, 25 Noiembrie, ora 20.00, vino să interacționezi cu: Dragoș Muscalu, Rob Pavicsits, Bogdan Bob Rădulescu și Ionela Nedelea.

1…2…3… Just Push Play

Intrarea: 25 lei
Informații și rezervări în restaurant, la 0755 024 000 sau rezervari@hugorestaurants.ro

Concert Directia 5

Concert aniversar Direcția 5 @HUGO

Concert aniversar Directia 5 – 25 de ani de activitate,
25 de ani de cand ne incanta auzul si ne bucura inima.
Te asteptam sa sarbatorim impreuna!

Joi, 20 Octombrie, ora 20.00

Intrarea: 80 lei.
Informatii si rezervari in restaurant
sau la rezervari@hugorestaurants.ro, 0755 024 000

ada milea

CONCERT’N 4+1 – ADA MILEA LA HUGO

 

Cu un umor aparte și greu de egalat, după programări peste programări care nu se potriveau pentru că… Ada Milea, dragiloor…
Da, Ada Milea cântă la Hugo, împreună cu ai săi prieteni: Bobo Burlăcianu, Anca Hanu, Cristi Rigman, Sânziana Tarța.

I-am așteptat mult, dar așa e cu lucrurile bune, nu?

Vă invităm, așadar, la un concert cum multe nu-s’!

Intrarea: 35 lei. Informații și rezervări în restaurant începând din dupa-amiaza aceasta.
rezervari@hugorestaurants.ro, 0755 024 000

epic show2

Sit Down Comedrink #4 – Ep!c Show

 

Pur și simplu, nu ne putem abține!
Din nou, la Hugo, Ep!c Show, un eveniment pentru oameni cărora le place să se distreze.

Vineri, 3 Iunie, ora 20.00

Intrarea 35 lei. Informații și revervări exclusiv în restaurant.
Vă așteptăm!

Stand up comedy

STAND-UP COMEDY @ HUGO

Doi băieți și-o fată blondă.
Într-un spectacol de STAND-UP COMEDY.
… De 1 APRILIE. Ei, cum să fie?
CO-ME-DI-E! Clar.

Vă așteptăm VINERI, 1 Aprilie, ora 20.00, împreună cu Mane Voicu, Nelu Cortea si Anisia – stand-up-eri cu vechime în domeniu.

Intrarea: 25 lei. Bilete în restaurant.

Epic show

 

EP!C SHOW – Sit Down Comedrink #3

Dacă e weekend, e distracție. Dacă e distracție, e maximă cu… Ep!c Show – SIT DOWN COMEDRINK.
Vineri, 25 Martie, ora 20.00, LIVE @ HUGO

Bogdan Bob Rădulescu, Oficialul Cucu, Dragoș Stan şi Tibi Codorean.

Intrarea: 35 lei. Biletele se găsesc în restaurant incepând cu această seară. Locuri limitate.
Vă așteptăm să râdem împreună.

flyer_directia 5

 

 

Hugo Restaurant prezinta

Directia 5 – Cel mai frumos cadou

Joi, 25 Februarie, ora 20.00, LIVE @ Hugo – restaurant & treats

Prețul unui bilet: 80 lei.
Biletele se găsesc în restaurant. Locurile vor fi rezervate exclusiv pe baza achizitiei de bilete.
Tel. 0755 024 000

Print

 

 

La cererea publicului, clientilor si… a noastra:
SIT DOWN COMEDRINK #2 – EP!C SHOW

Bogdan Bob Radulescu, Oficialul Cucu, Dragos Stan şi Tibi Codorean

JOI, 18 Februarie, ora 19.30, LIVE @ Hugo – restaurant & treats
Prețul unui bilet: 25 lei. Biletele se găsesc în restaurant incepand de Sambata, 13.02. Locuri limitate.

rezervari@hugorestaurants.ro, 0755 024 000

afis VDay_web.pdf

Hugo Restaurant te trimite la munte!

Vino la Hugo de Valentine’s Day si ai sansa de a castiga, prin tragere la sorti, un weekend cu jumatatea ta la Pensiunea Banffy (www.pensiuneabanffy.ro), in judetul Harghita. Pe langa peisajul frumos, aveti posibilitatea de a schia si a va relaxa dupa pofta inimii. Va asteapta o camera numai pentru voi timp de 2 nopti, precum si mic dejun + acces SPA inclus, dar si multe alte surprize.

Rezerva acum un loc pentru tine si jumatatea ta la rezervari@hugorestaurants.ro sau la tel. 0755 024 000, precum si aici http://www.hugorestaurants.ro/rezervari/

Happy Valentine’s Day!
P.S. Cu repetitie, daca vii la Hugo.

Regulamentul complet al campaniei se poate descarca de aici. Pentru a participa la tragerea la sorti este necesara o consumatie minima de 100 lei/ bon. Va multumim.

Print

EP!C SHOW Sit Down Comedrink

Bogdan Bob Radulescu, Oficialul Cucu, Dragos Stan şi Tibi Codorean.

Avem exclusivitate, cum s-ar spune. La Hugo.
Alte prezentari? Nu credem ca mai e nevoie : )

VINERI, 29 Ianuarie, ora 20:00 @ Hugo – restaurant & treats
Prețul unui bilet: 20 lei. Biletele se găsesc în restaurant. Locuri limitate (pe bune!).

rezervari@hugorestaurants.ro, 0755 024 000

Next Generation Comedy @HUGO

O nouă săptămână, un nou motiv să ne revedem în HUGO la o nouă seară plină de umor și voie bună, dar de această dată alături de 7 comedianți!

Next Generation Stand Up Comedy este singurul turneu din România cu 7 comedianți într-un singur SHOW. 7 comedianți din noua generație de stand up comedy.

Te așteptăm în HUGO
JOI, 26 NOIEMBRIE, ORA 19:00
PREȚ BILET: 20 LEI
BILETELE SE GĂSESC ÎN RESTAURANT
LOCURI LIMITATE

www.hugorestaurants.ro
0755 024 000, 0364 110 437
rezervari@hugorestaurants.ro

nextgen-standupcomedy-736x1024

Just Push Play v3.0 @HUGO

Actorii de la Just Push Play revin la HUGO cu un nou spectacol de improvizatie si umor marca IMPRO SHOW.

Vom avea parte de o seara speciala alaturi de Dragos Muscalu, Bogdan Bog Radulescu si Rob Pavicsits, iar umorul este garantat.

JUST PUSH PLAY – spectacol de improvizatie

VINERI, 23 octombrie, ora 19:00

Pretul unui bilet: 20 lei. Biletele se gasesc in restaurant.

jpp-736x1024

Intrunirea berii! degustare @HUGO

22 Octombrie, ora 18

DEGUSTARE DE BERE – mestesugita acasa.

Descopera cum este sa-ti creezi propria bere la tine acasa si cum sa alegi mancarea potrivita in functie de berea degustata. Where FOOD meets BEER.

INVITATI BERARI:

Braseria Tataru, Clinia de Bere, Ground Zero, Hopgead, Nemteana, Sara, Sikaru

Pretul unui bilet: 25 lei. Biletele se gasesc in restaurant. Degustarea este inclusa

bere-736x1024

 

Cooking Comedy @HUGO

Ne plac evenimentele, ne place sa gatim, ne plac momentele de buna dispozitie alaturi de cei dragi! La Hugo, incepem seria de evenimente dedicate preparatelor din meniul nostru, care pot fi foarte usor de gatit  si acasa, cu ingrediente la indemana oricui.

Hugo – restaurants & treats prezinta:

COOKING COMEDY

Show culinar interactiv
cu: “Masterchef” Rob Pavicsits & Dragos Muscalu

Joi, 18 Iunie, ora 20:30

Pretul unui bilet: 20 lei. Biletele se gasesc in restaurant.

Gatim pe bune, retete usor de pregatit si cu produse la indemana, intr-o atmosfera relaxanta si condimentata cu mult umor. La Hugo – restaurant & treats. Te asteptam!

mai multe detalii

cooking-comedy

Just Push Play v2.0 @HUGO

Datorita succesului inregistrat cu spectacolul trecut, actorii de la Just Push Play revin la Hugo, acum in formula completa. Asadar, va invitam la impro show!

JUST PUSH PLAY

Spectacol de improvizatie
cu: Dragos Muscalu, Bogdan Bob Radulescu, Matei Rotaru & Rob Pavicsits

Joi, 28 Mai, ora 20:30

mai multe detalii

just push play_Hugo restaurant

Cum sa-ti creezi … propria bere

Degustare de bere in HUGO – restaurant & treats

Ne plac evenimentele interesante, care sa atraga si sa capteze interesul clientilor Hugo, insa si a tuturor celor care nu au fost inca la noi, dar sunt bineveniti oricand in restaurantul nostru. In aceasta idee, intalnirea de Joi, 21 Mai, ora 20, de la Hugo, ofera posibilitatea oricarui participant sa afle cum isi poate crea propria bere… acasa.

mai multe detalii

 

Ev Bere_flyer A6_q

Comedy.Show @ HUGO

Ne-am propus ca la Hugo – restaurant & treats să creem momente care să îmbine evenimente de calitate cu ceea ce își propune un restaurant, astfel încât rezultatul final să fie momente de bună dispoziție, în compania celor dragi.
Vă invităm la un alt eveniment eveniment organizat de noi, o seară frumoasă, cu umor și râsete pe bune, în compania unor actori tineri, cu bună-dispoziția întotdeauna la purtător!

Hugo – restaurant & treats prezintă:

Comedy.Show

Spectacol de improvizaţie
cu: Doru Cătănescu, Cosmin Bighei, Bogdan Dumitrescu
La pian: Vlad Pasencu
Prezintă: Ioana de Hillerin

mai multe detalii

Hugo restaurants_comedy show spectacol cluj

Just Push Play Impro Show

Spectacol de improvizaţie în care umorul este garantat!
cu: Dragoş Muscalu, Bogdan Bob Rădulescu şi Matei Rotaru

Un eveniment HUGO Restaurants
Powered by: REACTOR de creație și experiment

mai multe detalii

Salsa Party @ HUGO

Incepem luna Februarie cu ritmuri fierbinti de salsa !

Petrecem intr-o locatie selecta @ Hugo Restaurant, pentru ca SALSEROS merita cel mai inalt confort atunci cand se petrec! Multe alte “ingrediente” SURPRIZA te asteapta daca ne vei insoti de-a lungul acestei seri minunate.

mai multe detalii

Valentin’s Day @ HUGO

De Valentine’s Day, Hugo va invita la o cina romantica in doi!
Pe langa preparatele special recomandate de bucatarii nostri, momentul dulce al serii, desertul, este din partea casei.

mai multe detalii

The ‘H’ Day Deschidere Hugo

Desigur, trebuia sa vina si aceasta zi. The “H” day:)  – 18 Septembrie 2014.
Cu petrecere, cu invitati, sampanie, multa voie buna si alte bunataturi, ziua deschiderii oficiale Hugo a fost ca o petrecere intre prieteni (desi, evident, nu toti invitatii se cunosteau intre ei). Trupa Jazzy Birds a reusit sa mentina o atmosfera relaxata pe tot parcursul petrecerii, iar pizzerul nostru a fost intr-una din zilele sale de exceptie, pregatind peste 50 de pizza pentru invitati, care mai de care mai laudata.

mai multe detalii

The Office

Deschidere oficiala

27 Mai 2014. Ziua in care una dintre cele mai frumoase cladiri de birouri din Romania si, cu siguranta, cea mai impunatoare din Cluj-Napoca, s-a lansat. Desigur, si noi am fost gata la timp. De la schitele de pe plansele de santier si pana la un restaurant functional nu a fost un drum usor, dar a fost facut cu drag. Ne-am dorit acest restaurant si ni l-am dorit cu si pentru tineri, in primul rand. Unde putea fi mai potrivit sa functioneze daca nu intr-o cladire de birouri?.

mai multe detalii