Servicii

Servicii

Here it is… Hugo – restaurant & treats!

Firesc, natural, de la sine, Hugo este locul unde iti place sa zabovesti, unde aspectele functionale se echilibreaza perfect cu bunul simt, cu bunul gust. Locatia este una generoasa, cu o suprafata a salii de 370 mp si parcare subterana asigurata, foarte potrivita pentru evenimente tip business sau familiale. Pe parcursul unei zile, Hugo functioneaza in doua moduri distincte, dictate de specificul momentului zilei:

 • dimineata si seara servirea se face ‘a la carte’ (comanda si servirea se face la masa, iar nota este adusa de catre ospatar)
 • la pranz, intre orele 11.30 si 16, pentru operativitate, am facut din tehnologie aliatul nostru. La intrarea in restaurant primesti un card cu care servesti mancarea ready meal sau iti comanzi produse gatite pe loc sau bauturi. Pentru grill, paste, salate sau pizza, iti dam un pager care te anunta in cateva minute cand ti-e gata comanda. Pentru produse de bar sau desert, chemi ospatarul cu sistemul de apelare al chelnerilor disponibil pe fiecare masa. Nu te grabi, stai cat doresti, consumatia o achiti rapid la iesire, nu inainte de a verifica nota pe tableta disponibila langa casa.

Hugo – restaurant & treats este deschis de Luni pana Vineri, intre 8-23, iar Sambata intre 11-23.

Cum comand

Cum comand

La Hugo ai la dispozitie 3 modalitati de comenzi online: pe site-ul nostru, pe pagina noastra de facebook , precum si cu aplicatia mobila hipMenu.
Mancarea se livreaza in caserole sigure, inchise ermetic prin termosudare sau cu capac. Avantajele cardului tau aromat se pastreaza si la comenzile online, mancarea se livreaza direct cu discountul cardului tau, indiferent cum comanzi.Comenzi pe site-ul comenzi.hugorestaurants.ro

 • Iti pastrezi discountul cardului tau si la comenzile online pe site
 • Pot adera la o comanda mai multe persoane, de la mai multe calculatoare, cu nume, subtotal pe persoana si total de plata

 

Comenzi pe aplicatia mobila hipMenu

 • Iti pastrezi discountul cardului tau si la comenzile pe aplicatia mobila
 • Pot adera la o comanda mai multe persoane de la mai multe terminale mobile, cu nume, subtotal pe persoana si total de plata

AppStore Google Play
Catering

Catering

Daca ai de organizat un eveniment in interiorul cladirii The Office, apeleaza la serviciul nostru de catering pentru:

 1. oferte business specializate – coffee break-uri sau bufet suedez pentru conferinte, amenajate in locatia clientului sau in restaurantul nostru (in afara intervalului orar 12-14)
 2. evenimente private: platouri gourmet, sandwich-uri, prajituri, torturi, bauturi si orice altceva doresti

Vezi oferta noastra aici sau cere o oferta personalizata la evenimente@hugorestaurants.ro sau la numarul de telefon 0751-142538.

Va asteptam!

Fidelizare clienti

Fidelizare clienti

Cardurile aromate Hugo

Hugo – restaurant & treats ofera clientilor sai mai multe tipuri de beneficii prin programul Carduri Aromate Hugo:

 1. Card Rozmarin – acorda 5%discount la activarea cardului, indiferent de valoarea achizitiilor și 10% discount pentru achizitii peste 200 lei/luna.
 2. Card Piper – permite stabilirea unui buget zilnic sau lunar de catre companie, iar plata se face la termen
 3. Card Vanilie – permite incarcarea in avans a unui cont de card si acorda un discount de 10%
 4. Card Chilly – potrivit pentru a face un cadou cuiva drag, cu un beneficiu suplimentar de 10%

Cardurile de acces in cladiri sau permisurile de conducere pot fi activate pentru a functiona ca si card aromat Hugo, eliminand astfel necesitatea achizitionarii unui nou card.

Reteaua Hugo Restaurants este parte a grupului Lunchbox, iar cardurile aromate functioneaza in toate locatiile Hugo (Hugo The Office si Hugo City) si Lunchbox (Lunchbox Iulius, Lunchbox VIVO si Lunchbox Marasti). Vino si tu intr-unul din restaurantele noastre si beneficiaza de noile discounturi!

Vezi mai jos prezentarea completa a cardurilor de fidelitate Hugo.


Regulamentul complet de functionare a cardurilor aromate Hugo este disponibil aici.

Puncte StarBT

La Hugo – restaurant & treats poti achita consumatia cu puncte StarBT. Hugo acorda clientilor sai 5% discount in puncte StarBT. Mecanismul de functionare al programului StarBT in restaurantul Hugo, este disponibil aici.

Cadou aniversar de ziua ta

Hugo – restaurant & treats, de ziua ta iti face cadou 15% din intreaga ta comanda. Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi o masa pentru tine si prietenii tai si sa ai cartea de identitate la tine.