Servicii

Servicii

Hugo Bulevard 

Pe parcursul unei zile, Hugo Bulevard funcționează în două moduri distincte:

  • pe tot parcursul zilei este disponibil meniul ‘a la carte’ (comanda și servirea se face la masă, iar nota este adusă de către ospătar)
  • intre orele 11.00 si 16.00, poți alege masa ta de prânz din peste 30 de preparate din linia caldă de auto-servire, nota se plateste la casa de marcat pe baza unui bon care contine codurile de bare ale preparatelor alese de tine.

Hugo Bulevard este deschis de Luni până Vineri, între 8.00-18.00, iar Sâmbătă și Duminică este închis. Atat in timpul saptamanii cat si in weekend putem organiza evenimente private pana la ora 03.00 dimineata.

Hugo City 

Pe parcursul unei zile, Hugo City funcționează în două moduri distincte:

  • pe tot parcursul zilei este disponibil meniul ‘a la carte’ (comanda și servirea se face la masă, iar nota este adusă de către ospătar)
  • la prânz, între orele 11.00 și 16.00, pentru operativitate, funcționează si sistemul de linie calda de auto-servire.

Hugo City este deschis de Luni până Vineri, între 8.00-16.00, iar Sâmbătă și Duminică este închis. Atat in timpul saptamanii cat si in weekend putem oraganiza evenimente private pana la ora 22.00.

Cum comand

Cum comand

Te poți bucura de produsele noastre și la tine acasă sau la birou. Livrarea se face în caserole alimentare de unică folosință, închise ermetic prin termosudare sau capac.

Poți comanda produsele noastre prin intermediul aplicațiilor mobile Glovo, Bolt sau Tazz.

Catering

Catering

Dacă ai de organizat un eveniment și vrei să optezi pentru în unul din restaurantele noastre, Hugo City sau Hugo Bulevard, apelează la serviciul nostru de catering pentru:

  1. evenimente business – coffee break-uri, lansări de produse, inaugurari de sediu, bufet suedez pentru mic dejun/pranz/cina fie amenajate în locația clientului sau în restaurantele noastre
  2. evenimente private – platouri cu aperitive, sandwich-uri, prăjituri, torturi, băuturi și orice altceva dorești, le pregatim pe toate cu ajutorul firmei noastre surori, Exclusiv Catering.

Cere o ofertă personalizată la rezervari@hugorestaurants.ro sau la numărul de telefon 0755 024 000

Fidelizare clienți

Fidelizare clienți

Cardurile aromate Hugo – Beneficii multiple pentru toți clienții noștri!

Hugo – restaurant & treats oferă clienților mai multe tipuri de beneficii prin programul Carduri Aromate Hugo. Îl poți alege pe cel care este cel mai potrivit pentru tine:

card Hugo-rozmarin_nou_q

carduri-piper_HUGO

card-Hugo-vanilie_nou

  1. Card Rozmarin – acorda 5%discount la activarea cardului, indiferent de valoarea achizițiilor și 10% discount pentru achiziții de peste 200 lei/luna.
  2. Card Piper – permite stabilirea unui buget zilnic sau lunar de către companie/firmă, iar plata se face la termen
  3. Card Vanilie – permite încărcarea în avans a unui cont de card și acordă un discount de 10%

Cardurile de acces în clădiri sau permisele de conducere pot fi activate pentru a funcționa ca și card aromat Hugo, eliminând astfel necesitatea achiziționării unui nou card.

Regulamentul complet de funcționare al cardurilor aromate Hugo este disponibil aici.

Puncte StarBT

La Hugo – restaurant & treats poți achita consumația cu puncte StarBT. Hugo acordă clienților săi 5% discount în puncte StarBT. Mecanismul de funcționare al programului StarBT în restaurantul Hugo, este disponibil aici.

Cadou aniversar de ziua ta

Hugo – restaurant & treats, de ziua ta îți face cadou 15% din întreaga ta comandă. Tot ce trebuie să faci este să rezervi o masă pentru tine și prietenii tăi și să ai cartea de identitate la tine.