Hugo Bulevard

Hugo Bulevard

Acasa la noul Hugo…

Hugo Bulevard – Gazda momentelor de relaxare și a evenimentelor frumoase.

O abordare inovativă, cosmopolită, un loc în care aspectele funcționale se echilibrează perfect cu confortul și bunul gust. La Hugo Bulevard totul este firesc, natural, de la sine…un decor eclectic, șic și contemporan, o atmosferă relaxată și firească, chiar și în mijlocul unei zile pline.

Restaurantul Hugo Bulevard este locul în care îți va plăcea să zăbovești.  Locul unde alegi să ieși în pauză de prânz, sau pur și simplu locul unde oprești să faci o pauză din drumul tău.

La noi acasă poți savura un mic dejun copios alături de o cafea bună. La prânz poți alege din cele peste 30 de preparate din linia caldă, meniul zilei sau preparate din meniul nostru a la carte, toate gătite cu pasiune și savoare de către bucătarii noștri pricepuți.

Dacă ești grăbit și nu-ți permite timpul să poposești la noi, poți opta pentru serviciul self-service pe care ți-l punem la dispoziție.

Noul  Restaurant. Hugo Bulevard e locul în care ești mereu întâmpinat cu un zâmbet, unde te simți ca acasă și în care te bucuri să revii de fiecare dată.

Fă o păuză la Hugo Bulevard!

Galerie Foto

Galerie Foto

Food & Mood

Galerie Foto

Rezervari Hugo Bulevard

REZERVARI HUGO BULEVARD

Restaurantul Hugo Bulevard funcționează după următorul program:
Luni – Vineri: 08.00  – 18.00
Sâmbătă, Duminică: închis
Rezervările se pot face online sau telefonic.

REZERVĂRI LA TELEFON

Dacă doriți să rezervați o masă telefonic, vă rugăm să sunați la numerele
0755 024 000

REZERVĂRI ONLINE

Pentru rezervări online, vă rugăm să folosiți formularul alăturat. După primirea solicitării, vă vom contacta pentru confirmare.

EVENIMENTE PRIVATE & CORPORATE

Avem posibilitatea de a pune restaurantul la dispoziție pentru diverse evenimente private sau corporate. De asemenea, avem posibilitatea de a ne adapta oferta după preferințele și disponibilitatea clienților noștri. În acest sens, vă rugăm să ne contactați la numerele menționate mai sus sau să trimiteți o solicitare prin formularul alăturat.

Vă mulțumim.

Nume *

Email *

Telefon *

Data

Ora

Numar de persoane *

Mentiuni