Hugo City

Hugo City

In Septembrie, s-au implinit doi ani de la deschiderea restaurantului Hugo The Office.  Doi ani in care evenimentele organizate acolo, clientii care ne-au vizitat, precum si toate aprecierile venite din partea voastra ne-au indreptatit sa credem ca suntem pe un drum bun, asa cum ni l-am dorit.

Deschiderea unei noi locatii a venit ca o posibilitate fireasca, iar de la gand pana la restaurantul pe care l-am deschis de curand, au fost cateva luni bune, in care am incercat sa adunam cele mai bune idei de gastronomie, design si ambient. Si, iata-ne…

Hugo City – un retro-chic, un back look catre anii `70, un meniu nou, imbunatatit, asa incat sa acopere cat mai multe gusturi si intervale orare. Conceptul este gandit atat pentru cei care doresc sa serveasca din preparatele noastre a la carte oricand, pe tot parcursul zilei, cat si pentru cei care lucreaza in zona centrala a orasului si care iau masa de pranz la noi, prin servirea tip self-service (in intervalul 11-16, de Luni pana Vineri).

Ne-am straduit sa cream un loc placut, cald, in care sa te simti binevenit si sa iti placa sa ramai. Ne place sa credem ca asteptarea a meritat.
Te invitam, așadar, in centrul Clujului, pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 13-15. Vei gasi oameni primitori, gata sa te serveasca cu un mic dejun gustos sau o cina savuroasa. Si, de fiecare data, cu un zambet din partea casei!

Poftiti la Hugo!

Galerie Foto

Galerie Foto

hugo city

hugo City

hugo city

hugo city

hugo city

cappuccino

hugo city

hugo city

hugo city

mic dejun

hugo city

lava cake

guacamole

meniu city

meniu city

hugo city

hug city

hugo city

hugo city

hugo city

Rezervari Hugo City

Rezervari Hugo City

Restaurantul Hugo City functioneaza dupa urmatorul program:
Luni – Vineri: 08.00  – 17.00
Sambata, Duminica: închis
Acceptam rezervari online sau telefonic.

REZERVARI LA TELEFON

Daca doriti sa rezervati o masa telefonic, va rugam sa sunati la numerele
0752-133.546 sau 0264-442.400.

REZERVARI ONLINE

Pentru rezervari online, va rugam sa folositi formularul alaturat. Dupa primirea solicitarii, un angajat Hugo City va va contacta pentru confirmare.

EVENIMENTE PRIVATE & CORPORATE

Oricare ar fi evenimentul care doriti sa se petreaca la Hugo City, suntem aici pentru a-l face memorabil. Va rugam sa sunati la numerele mentionate mai sus sau sa trimiteti o solicitare prin formularul alaturat si va vom contacta de indata.

Va multumim.

Nume *

Email *

Telefon *

Data

Ora

Numar de persoane *

Mentiuni