Hugo City

Hugo City

Hugo City – un restaurant retro-chic care ofera un look-back către anii `70

Dacă ești în căutarea unui loc în care să te simți confortabil, care să îți transmită un vibe familiar si în care sa descoperi o simfonie a aromelor, te așteptăm la City.

La City te poți delecta cu un mic dejun copios și sănătos. La prânz poți alege dintre preparatele noastre a la carte (disponibile pe tot parcursul orarului de funcționare al restaurantului) sau dacă ești în mare grabă, poți alege dintre preparatele din sistemul de tip self-service (în intervalul 11.00-16.00, de luni până vineri). In afara orelor de functionare organizam atat evenimente private cat si business.

Te invităm, așadar, în centrul Clujului, aproape de Sora, pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 13-15, unde te intampinam de fiecare data cu mare drag!

Te asteptam la Hugo City!

Galerie Foto

Galerie Foto

hugo City

hugo city

hugo city

Rezervări Hugo City

Rezervări Hugo City

Restaurantul Hugo City funcționează după următorul program:
Luni – Vineri: 08.00  – 16.00
Sâmbătă, Duminică: închis
Rezervările se pot face online sau telefonic.

REZERVĂRI LA TELEFON

Dacă doriți să rezervați o masă telefonic, vă rugăm să sunați la numerele
0752-133.546 sau 0264-442.400.

REZERVĂRI ONLINE

Pentru rezervări online, vă rugăm să folosiți formularul alăturat. După primirea solicitării, vă vom contacta pentru confirmare.

EVENIMENTE PRIVATE & CORPORATE

Avem posibilitatea de a pune restaurantul la dispoziție pentru diverse evenimente private sau corporate mai restrânse. De asemenea, avem posibilitatea de a ne adapta oferta după preferințele și disponibilitatea clienților noștri. În acest sens, vă rugăm să ne contactați la numerele menționate mai sus sau să trimiteți o solicitare prin formularul alăturat.

Vă mulțumim.

Nume *

Email *

Telefon *

Data

Ora

Numar de persoane *

Mentiuni