Acasa \ Evenimente \ Comedy.Show

Comedy.Show


Comedy.Show

Ne-am propus ca la Hugo – restaurant & treats să creem momente care să îmbine evenimente de calitate cu ceea ce își propune un restaurant, astfel încât rezultatul final să fie momente de bună dispoziție, în compania celor dragi.

Vă invităm la un alt eveniment eveniment organizat de noi, o seară frumoasă, cu umor și râsete pe bune, în compania unor actori tineri, cu bună-dispoziția întotdeauna la purtător!

Hugo – restaurant & treats prezintă:

Comedy.Show

Spectacol de improvizaţie
cu: Doru Cătănescu, Cosmin Bighei, Bogdan Dumitrescu
La pian: Vlad Pasencu
Prezintă: Ioana de Hillerin

Joi, 2 Aprilie, ora 19:00
la Hugo – restaurant & treats
Prețul unui bilet: 20 lei (biletele se găsesc în restaurant)

Un spectacol de improvizație și umor ajuns la sezonul 17, unde desfășurarea acestuia se bazează pe sugestiile publicului. Spectacolul are la bază  improvizaţia și umorul și urmăreşte să binedispună participanții, să îi coopteze in joc şi să le provoace imaginaţia și spontaneitatea, având ca rezultat final o seară de care își vor aduce aminte, cu siguranță. Din distribuție fac parte numai actori profesioniști, absolvenți ai Universității Naționale de Arte Teatrale și Cinematografice „I. L. Caragiale” București. Un spectacol cu tradiție, care a rezistat probei  timpului prin calitatea sa și umorul deosebit! (alte detalii aici www.comedyshow.ro)

Ne vedem la Hugo!

Hugo – restaurant & treats
Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77
Cladirea “The Office”, parter
T: 0755 024 000, 0364 110 437
theoffice@hugorestaurants.ro
www.hugorestaurants.ro
https://facebook.com/Hugo.Restaurants