Acasa \ Evenimente \ Social Quiz Night la Hugo City!

Social Quiz Night la Hugo City!


Social Quiz Night la Hugo City!

Începând cu acest an, serile de Quiz se mută la Hugo City!

Se dă un scenariu simplu!

Ieși cu gașca de prieteni, socializezi, te distrezi, iar la un moment dat discuțiile duc către subiecte mai mult sau mai puțin serioase de cultură generală, filme, muzică, mașini sau amante celebre. Daca te regăsești în această poveste, cu siguranță ți-ar plăcea seara de Quiz de la Hugo City. Quiz-ul este pentru noi un concurs de cultură generală, fară însă a fi unul scorțos, cu domenii variate, serioase sau haioase, 10 întrebări la fiecare domeniu, echipe vesele și dornice de a se afirma.

Te provocăm să-ți testezi cunoștințele, să te plimbi prin toate colțurile lumii, să descoperi lucruri noi și neapărat…să te simți bine și confortabil! După terminarea concursului poți rămâne la o poveste alaturi de prietenii tai.

Astfel, serile de miercuri le rezervăm la Hugo City pentru Quiz. Adună-ți prietenii, caută un nume cât mai original pentru echipa ta, înscrie-te la concurs, iar noi abia așteptăm să ne cunoaștem.

Nu putem să nu îți spunem despre marea surpriză din acest sezon. Fiecare echipă participantă câștigă ediție cu ediție un număr pe puncte. Noi le contabilizăm, iar la final de sezon, desemnăm pe baza punctajului, cea mai bună echipă. Nu rata nici o ediție, acumulează puncte, iar noi te trimitem te răsplătim cu un premiu generos. Echipa câștigătoare va primi din partea noastră un card valoric ce poate fi utilizat în restaurantele noastre.

Iată și câteva reguli:

  • jocul se desfăsoară pe echipe, o echipa putând avea cel puțin 2 membrii
  • poți participa la câte ediții dorești, dar nu uita ca echipele participante acumulează puncte ediție cu ediție
  • este interzisă utilizarea dispozitivelor mobile

Joacă corect și distrează-te!