Acasa \ Noutati \ 10+ Băuturi răcoritoare de vară

10+ Băuturi răcoritoare de vară


10+ Băuturi răcoritoare de vară

După cum te-am obișnuit deja, în perioada sezonului estival, te așteptăm la Hugo cu un meniu special de băuturi de vară. Ne plac culorile verii, de aceea, noile băuturi îți vor colora ziua, îți vor încânta simțurile și mai ales, te vor scăpa de căldura verii, lăsându-ți un gust răcoritor de fructe.

Nu există vară fără limonadă!

Și dacă tot vorbeam de culori și de cât de colorată e vara, meniul nostru este foarte variat în acest sens. Alege roșu și încearcă: Watermelon&Peach Lemonade sau Granate Limonade.

watermelon & peach lemonade

Pentru că suntem mereu în ton cu tendințele, pentru galben-portocaliu  îți oferim  Lavander Lemonade, Melon Lemonade și Peach Lemonade.

peach lemonade

Verde răcoritor? Alege Kiwi Lime Lemonade sau Celery Lemonade pentru un gust ușor înțepător.

Kiwi Lime

Vreau cocktail și la birou!

Ești în pauza de masă sau nu consumi alcool? Cine are nevoie de el, atunci când cocktail-urile non-alcoolice au un gust atât de bun…  Cele trei cocktail-uri non alcoolice, Love Poțion, Sweet Dreams și Virgin Mojito îți vor încânta simțurile. Încearcă-le!

cocktails

Relaxare, terasă, prieteni aproape

Ce zici de un Frizzante sau cunoscutul Sparkling wine? Îl găsești la Hugo în două variante: alb, demisec sau rose, sec. Oricare l-ai alege, este perfect pentru o ieșire cu prietenii.

frizante

Ice cream? Yes please!

Cine poate rezista tentației de a savura o înghețată? Noi nu! De aceea, ne bucurăm de savoarea verii și a înghețatei de la Hugo cu două sortimente: Choco Mix Ice Cream și Fruity Ice Cream.

ice cream

Te așteptăm în cele două locații: Hugo City (Bd. 21 Decembrie 1989, nr 13-15) și Hugo The Office (Bd. 21 Decembrie 1989, nr 77).

Poftă bună!