Acasa \ Noutati \ American food made in Hugo

American food made in Hugo


American food made in Hugo

Preparate noi în Restaurantul Hugo! Concept american reinterpretat în stil românesc, în ideea de preparare cu ingrediente home-made, proaspete și gustoase.

Am păstrat gustul autentic, dar folosind ingrediente naturale, făcute în casă. Prin urmare, burgerul și sosurile sunt preparate în restaurant de bucătari cu experiență, bine pregătiți.

Clasic beef burgerFraged și apetisant, Clasic beef burger, conține burger de vită făcut în casă, chiflă, bacon, emmental, roșii, ceapă roșie, castraveți murați și salată iceberg. Pentru ca rețeta să fie completă, se servește cu sos BBQ, maioneză și cartofi prăjiți.

Burger cu somon

Vă place peștele? Nici o problemă, avem Salmon burger, burger de somon făcut în casă, chiflă, salată verde, roșii și castraveți. Și dacă e pește,  merge cu sos tartar și cartofi prăjiți.

Burger cu pui

Ne-am gândit și la pui. Turkey burger conține burger de curcan făcut în casă, chiflă, bacon, cașcaval, roșie, ceapă roșie, castraveți murați, salată iceberg și ou. Se servește cu ketchup, maioneză și cartofi prăjiți.

Dacă sunteți fan pui, dar nu și fan burger cu pui, vă invităm să încercați Chicken fingers, cu cartofi prăjiți, sos sweet chilly și maioneză cu usturoi.

Chicken fingers

Vă așteptăm și vă dorim poftă bună!