Acasa \ Noutati \ Hugo's Corporate Christmas Party

Hugo’s Corporate Christmas Party


Hugo’s Corporate Christmas Party

Vrei să organizezi o petrecere de Crăciun și nu știi cum să o faci mai interesantă? Te putem ajuta!

După un an de muncă, trebuie să sărbătorești realizările alături de echipă. Crăciunul este o ocazie perfectă pentru a face o petrecere prin care să le arăți colegilor cât de mult apeciezi munca lor. Tu te distrezi, noi ne ocupăm de organizarea petrecerii!

Îți propunem două tematici speciale, pentru o petrecere de Crăciun altfel.

Cinema Party

Imaginează-ți o seară în care fiecare joacă în rolul principal. Fie că alegi să fii supererou, personaj pozitiv sau negativ, este alegerea ta. Tu te ocupi de costum, noi ne ocupăm de decor, preparate, băuturi, atmosferă și tot ce ai nevoie pentru o petrecere reușită.

Câteva imagini sugestive regăsești mai jos. Pe lângă decorurile de Cinema, îți punem la dispoziție ”Cutia de petreceri”cu elemente decorative pentru poze (pălării, mustăți, peruci, ochelari, buze, etc). De asemenea, la cerere, putem organiza proiecție de film, pentru a intra și mai bine în atmosfera de cinema.

Cinema party

Moulin Rouge Party

Toată  lumea a auzit de Moulin Rouge… O petrecere de Crăciun se potrivește perfect cu tema Moulin Rouge. Roșul și negrul, culorile specifice tematicii se vor îmbina perfect cu roșu și albul Crăciunului. Îți pregătim decorațiuni precum: covor roșu, fețe de masă, pene, baloane și alte decorațiuni în culorile roșu și negru.  Pe lângă acestea, vei putea face poze haioase cu elementele din cutia „Party Box”(ochelari, mustăți, buze, pălării, evantaie, pene, etc). Meniul îl personalizăm după preferințele tale. Cu ajutorul vostru, atmosfera creată va fi asemenea faimosului cabaret parizian.

Costumația va fi contribuția ta la o petrecere de neuitat.

petreceri cu tematica

Aceste două tematici reprezintă propuneri la ceea ce putem să-ți oferim. Alege tema potrivită pentru tine și echipa ta iar noi îți vom aloca un manager de eveniment care se va ocupa de personalizarea ofertei în funcție de preferințe.

Pentru informații suplimentare contactează-ne la: rezervari@hugorestaurants.ro sau 0755 024 000.