Acasa \ Uncategorized \ Hugo's Corporate Party

Hugo’s Corporate Party


Hugo’s Corporate Party

Cu pași repezi ne apropiem de finalul unui alt an. Începem ușor să ne facem planuri pentru Crăciun și pentru Revelion.

Trebuie să ai în vedere că fericirea angajaților contribuie la succesul firmei tale. Petrecerile corporate, Christmas Party sau Microrevelion, sunt o ocazie excelentă de a sărbători rezultatele obținute pe parcursul anului și de a le reaminti colegilor cât de mult apreciezi munca lor. Distracția și întărirea legăturilor vor veni de la sine atunci când noi avem grijă de toate detaliile. Alege să organizezi petrecerea la Hugo și vei avea un partener de încredere, gata să îți pună la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru o petrecere reușită.

Iată ce ai de făcut.

  1. Alege din timp data. Trebuie să ai în vedere ca luna decembrie este plină de evenimente. Cele mai bune date se vor rezerva rapid, de aceea nu ezita să ne contactezi.
  2. Stabilește un buget. Ne adaptăm oferta în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, căutând soluții ca toată lumea să fie pe deplin mulțumită.
  3. Alege o tematică. Stabilește ce fel de petrecere vrei, alege tema potrivită pentru tine și echipa ta.
  4. Mâncare! Mâncare! Mâncare! Meniul este unul dintre aspectele esențiale ale unui petreceri reușite. Alege un meniu gata să satisfacă cât mai multe gusturi. Lasă-te pe mâna specialiștilor! Vom avea grijă să alegem preparate variate, în ton cu tema aleasă.
  5. Candy Bar. Toată lumea iubește dulcurile, iar conceptul de Candy Bar este unul dintre principalele puncte de atracție în cadrul oricărui eveniment.
  6. Băuturile. Alege un sortiment variat de băuturi atât alcoolice, cât și nonalcoolice.
  7. Muzica. Nimic nu încheagă mai bine legături între colegi ca muzica, dansul și distracția. De aceea acestea trebuie sa fie de nelipsit din planificarea ta.

Indiferent de ce petrecere alegi, noi îți stăm la dispoziție și îți promitem că vom face tot ce ne stă în putință ca petrecerea ta să fie una de neuitat!