Acasa \ Noutati \ Mic dejun la Hugo City

Mic dejun la Hugo City


Mic dejun la Hugo City

Îți dorești ca micul dejun să fie cald, sănătos și complet, însă parcă niciodată nu-ți ajunge timpul, dimineața, pentru a-l prepara? Eventual, te oprești grăbit în drumul tău spre birou, la un colț de stradă de unde poți cumpăra repede un covrig, chipsuri sau sărățele. Un mic dejun gustos și sățios este un obiectiv pe care toți ni-l propunem și mai mult decât atât, el poate să fie și sănătos.   Pe lângă toate acestea îți dăm încă un motiv să petreci acest moment al zilei alături de noi.

Între 15 octombrie și 15 noiembrie, îți oferim o reducere de 25% la meniurile de mic dejun. Te așteptăm cu preparate proaspete, delicioase si hrănitoare, care să-ți ofere energie pentru întreaga zi. În meniul nostru, pe lăngă nelipsita cafea, sau cappucino, după preferințe, o să găsești și oranjeadă, ouă benedict, sau clasicele ouă ochiuri, omlete, cu rucola și roșii cherry sau cu ciuperci și șuncă, tapas cu vinete și humus, toast-uri, cu humus și avocado sau cu sos de fructe de pădure, piadine picante sau cu prosciutto și sandwich cu prosciuto crudo. Toate fiind pregătite cu atenție și cu drag, pentru ca tu să ai un start al zilei minunat.

Te invităm să-ți dăm ”bună dimineața” la City, într-o atmosferă caldă și primitoare, alături de un meniu gustos, acum mai ieftin cu 25%.