Acasa \ Blog \ American Vibes@Hugo! New handmade burgers, special prices!

American Vibes@Hugo! New handmade burgers, special prices!


American Vibes@Hugo! New handmade burgers, special prices!

New handmade burgers la Hugo The Office!

Există câteva feluri de mâncare care au depășit granițele unei țări sau a unei zone, devenind faimoase în aproape toate colțurile lumii. Printre acestea se numără burgerii, pizza și pastele.

Pe unul dintre locurile fruntașe în topul preferințelor, atunci când este vorba de o ieșire în oraș, sunt burgerii. Aceștia au devenit, în timp, cel mai popular “răsfăț culinar”, fiind o modă și o preocupare în a găsi locurile din oraș unde se pot savura cei mai buni burgeri.

Aceștia nu puteau lipsi din meniul a la carte de la Hugo. Dar, cum la Hugo ne place să testăm, să ne jucăm cu gusturile și aromele și să alegem ce e mai bun pentru voi, pe lângă variantele de burgeri pe care le avem în meniu, Hugo’s Burger și Turkey Burger, îți propunem să încerci și îți garantăm că o să-ți placă, trei noi variante de burgeri: Smoked Burger, Spicy Burger și Greek Turkey Burger.

Un burger este un întreg univers culinar, de la chifteaua de carne asezonată cu cele mai diverse condimente, mai mult sau mai puțin originale, la diverse toppinguri sau sosuri care adaugă personalitate și până la chifla de burgeri care îmbracă și pune în valoare întreg aranjamentul.

Cum chiflele din comerț nu sunt o opțiune pentru noi, am ales să facem din acestea un produs “home made”. Rezultatul este cel dorit…niște chifle fragede, proaspete, frumos crescute, rumenite și foarte pufoase.

Un alt aspect esențial este alegerea cărnii. La Hugo avem grijă ca aceasta să fie proaspătă, chifteaua pentru burger o preparăm tot “în casă”, asezonând-o cu diferite condimente pentru a obține un preparat gustos, perfect armonizat. Și nu în ultimul rând, sosurile pe care le folosim pentru a da acea notă de originalitate burgerilor noștri, le preparăm tot noi.

Un burger nu vine niciodată singur. E de nedespărțit de bunii săi prieteni, carfofii prăjiți și Cola.

Iată și noutățile:

Smoked Burger Menu – 23 lei

Meniul conține: 1 Smoked Burger (200 gr.)(chiflă de casă, burger de casă din vită-porc, bacon, cașcaval afumat, castraveți murați, salată, roșii, muștar, ketchup, sos Worchester), o porție de cartofi Steak House (200 gr.) și o băutură răcoritoare, la alegere, din gama Coca-Cola.

resize-Smoked-Burger_2

Spicy Burger Menu – 23 lei

Meniul conține: 1 Spicy Burger (200 gr.)(chiflă de casă, burger de casă din vită-porc, bacon, smântână dulce, castraveți murați, salată, roșii, muștar, maioneză, sos Worchester, sos chilli), o porție de cartofi Steak House (200 gr.) și o băutură răcoritoare, la alegere, din gama Coca-Cola.

resize-Spicy-Burger_2

 

Greek Turkey Burger Menu – 27 lei 

Meniul conține: 1 Greek Turkey Burger (200 gr.)(chiflă de casă, burger de casă din curcan, bacon, brânză feta, salată, roșii, castraveți, oregano), o porție de cartofi  Steak House (200 gr.) și o băutură răcoritoare, la alegere, din gama Coca-Cola.

resize-Greek-Turkey-Burger_2

Oferta este valabilă în intervalul orar 11-15.

Poftă la burgeri!