Acasa \ Noutati \ Nicio zi fără desert la Hugo City!

Nicio zi fără desert la Hugo City!


Nicio zi fără desert la Hugo City!

Ce zici de un desert?

La City ne-am propus să te răsfățăm cu tot ce este mai bun. Principala noastră preocupare este ca fiecare client care ne trece pragul să primească cea mai frumoasă experiență culinară.

Pe lângă delicioasele preparate, special gătite la solicitarea voastră (aperitive, salate, pizza, paste sau burgeri), la final, dar nu cel din urmă, apare desertul. Și parcă este mai gustos când îl primești gratuit. Plăcerea este de partea noastră.

Indiferent de vârstă, copii sau adulți deopotrivă, ne este foatre greu să refuzăm un desert. Și până la urmă, ce este un desert? Pentru majoritatea dintre noi este una dintre plăcerile vinovate,  este o multitudine de arome, texturi si forme ce creeaza clipe sublime cu gust divin. Nici că puteam să o spunem mai frumos!

Noi credem că te-am convins!

De aceea, dacă ai biroul în zona centrală, ești student și ai o pauză la prânz, la shopping în centrul sau poate doar în trecere și ți-e poftă de ceva bun, te așteptăm la City. Un meniu, special gândit și îmbunătățit pentru tine, un decor chic, un ambient care să-ți dea acea bine meritată stare de bine și confort, oameni calzi și primitori, așa am descrie noi spiritul micului nostru restaurant, City.

În restaurantul nostru gasești o varietate de mâncăruri delicioase din care poți să alegi. Pe lângă meniul de linie, poți comanda ospătarilor noștri și alte preparate: aperitive, salate, pizza, paste sau burgeri, toate sunt pregătite cu drag, după rețete speciale și originale.

În plus, în perioada 21 octombrie – 22 noiembrie 2019 la orice comanda din meniul “a la carte” de la City, primești din partea noastră, un desert care să-ți îndulcească întreaga zi. Oferta este valabila doar la comenzile din restaurant și nu se aplica la comenzile online.

Nu uita: “Life is short, eat dessert first!”

Ne vedem la City!