Acasa \ Business \ O petrecere corporate reușită la Hugo!

O petrecere corporate reușită la Hugo!


O petrecere corporate reușită la Hugo!

O petrecere corporate este o ocazie ideală de a veni la Hugo!

Se apropie, mai repede decât speram, acea perioadă din an în care analizăm tot ce am reușit să facem bun peste an și în care încercăm să trecem repede peste cele rele. Începem să facem planuri pentru un nou an care, ca de fiecare dată, sperăm să fie mai bun decât cel care, cu pași grăbiți se apropie de final.

Dar, înainte sau după marea petrecere dintre ani, nu putem să nu marcăm acest eveniment, să ne bucurăm de încă un an petrecut împreună cu cei pe care îi avem zi de zi, lângă noi, colegii. Încep să apară idei și discuții…cu ce ne îmbrăcăm, ce mâncăm, dar mai ales…UNDE?.

De câțiva ani, petrecerile de sfârșit de an, fie că este vorba despre un Christmas Party sau despre un Microrevelion au început să ia amploare, datele cele mai bune din decembrie sau din ianuarie se rezervă repede. Petrecerile de sfârșit de an ale corporațiilor sunt o ocazie ideală de a  aduce toți angajații la un loc, de a forma legături ce pot duce la îmbunătățirea activității. Întotdeauna sunt șanse mai mari ca lucrurile să meargă mai bine atunci când între oameni se formează legături, când se cunosc dincolo de activitatea formală dintr-un birou.

Succesul unei astfel de petreceri, atrage după sine recunoștința și aprecierea tuturor. Dar, în acelaști timp organizarea petrecerii poate da multe bătăi de cap, mai ales atunci când ești în pană de idei și de timp.

Și ce apreciem cel mai mult? Locul să fie unul confortabil și elegant în același timp, să te imbie la distracție, mâncarea să fie gustoasă și variată, băuturile care ne fac plăcere și nu în ultimul rând… atmosfera.

Dacă alegi să organizezi petrecerea la Hugo, vei avea un partener de încredere, gata să îți pună la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru o petrecere reușită. Ce temă să alegi, ce meniu ar fi pe placul colegilor tăi, ce băutură, DJ-ul, etc. le putem stabili împreună, experiența fiind cea care ne recomandă.

În plus, poți beneficia de ofertele noastre speciale. Dacă dorești să alegi o dată disponibilă din luna decembrie, șampania cu care întâmpini invitații este din partea casei, iar dacă alegi o zi din luna ianuarie, îți punem la dispoziție candy-bar-ul petrecerii tale.

Indiferent de ce vei alege, noi îți stăm la dispoziție și îți promitem că vom face tot ce ne stă în putință ca petrecerea ta să fie una de neuitat!

Pentru toate informațiile și detaliile necesare, te rugăm să ne contactezi la 0755-024,000 sau rezervari@hugorestaurants.ro.

Ne vedem la Hugo!