Acasa \ Blog \ Quiz Night sau Trivia, nu mai contează numele când distracția este garantată!

Quiz Night sau Trivia, nu mai contează numele când distracția este garantată!


Quiz Night sau Trivia, nu mai contează numele când distracția este garantată!

Quiz Night @Hugo The Office!

Quiz Night sau Trivia este ocazia perfectă pentru toți cei care doresc să socializeze într-un cadru relaxat. Vă propunem o experiență plină de haz, un mod de a te distra inteligent alături de prietenii tăi.

Ce este Quiz sau Trivia?

Quiz Night/Trivia este la Hugo un eveniment dinamic, plin de culoare, oameni implicați, inspirat din conceptul de “distracție inteligentă”. În cadrul său abordăm o gamă variată de domenii, de la gastronomie sau curiozități din natură, la muzică și filme, de la unele puțin mai deocheate, la altele cât se poate de serioase. Te “plimbăm” prin toate colțurile lumii, îți satisfacem curiozități și nu în ultimul rând, te ajutăm să-ți  potolești foamea sau setea după o zi încărcată.

Cum se desfășoară?

În fiecare săptămână pregătim 6 domenii cu câte 10 întrebări pentru fiecare domeniu. Echipa care răspunde la cât mai mult întrebări, adună puncte și…CÂȘTIGĂ!

Când?

În fiecare zi de miercuri, de la ora 19.30.

Unde?

La Hugo în clădirea The Office (bl. 21 Decembrie 1989, nr.77, clădirea The Office, parter)

Recomandare

Ne bucurăm de o prezență tot mai mare, de aceea îți recomandăm să rezervi din timp o masă pentru tine și prietenii tăi. Poți face rezervări la 0755-024.000 sau la rezervari@hugorestaurants.ro.

Te așteptăm la Hugo! Nu uita să aduci cu tine: pofta de viață, voia bună și spiritul de echipă!