Acasa \ Uncategorized \ Cine spală oala de mămăligă...când sunt trei? @Hugo The Office

Cine spală oala de mămăligă…când sunt trei? @Hugo The Office


Cine spală oala de mămăligă…când sunt trei?  @Hugo The Office

Hugo The Office te invită la o comedie spumoasă “Cine spală oala de mămăligă…când sunt trei? “, joi, 20 decembrie de la ora 19.30.

Texte: Daniel Tiutiu

Distribuția: Elena Ivanca și Ioan Isaiu

Muzica originală live: Edith Tóth

Regia: Camelia Hâncu

Cine spală oala de mămăligă…când sunt trei? ” ne propune o serie de povestiri cu tâlc culese de un împătimit culegător de poveşti autentice din Munţii Apuseni, profesor de limba română, Daniel Tiutiu.

Cu un umor aparte, rostite în “neaoşul” grai ardelenesc, spectacolul reînvie spiritul pur al locuitorilor zonei.

Muzica originală, interpretată la flaut și pian, este alcătuită din teme și melodii românești tradiționale, fiind compusă și interpretată de Edith Tóth.

Camelia Hâncu a alcătuit scenariul pentru spectacol bazându-se pe trei dintre cele șase volume de povestiri ale lui Daniel Tiutiu: Poveștile bătrânilor din munți, Povești din valea pietrilor și Povestiri din alte vremuri și de azi.

Conceput inițial ca un spectacol de storytelling, acest spectacol le dă posibilitatea actorilor, Elena Ivanca și Ioan Isaiu, să-și etaleze măiestria artistică într-un spectacol de un comic savuros și, în același timp, plin de tâlc.

Preţ bilet: 50 lei. Banii proveniţi din vânzarea biletelor vor fi utilizaţi în scopuri caritabile.

Biletele se găsesc online pe iabilet.ro și în restaurant. La cumpărarea biletelor online este obligatorie rezervarea unei mese în restaurant!

Info și rezervări: 0755-024.000, rezervari@hugorestaurants.ro