Acasa \ Noutati \ Galeata cu bere!

Galeata cu bere!


Galeata cu bere!

Găleata cu bere!

Acum ai berea rece la îndemână și parcă o savurezi mai bine dacă o scoți direct din cuburile de gheață! Alege 6 beri artizanale și ai 1 gratis!

La Hugo, atat în The Office, cât si la City, ne plac, cu precădere, „lucrurile facute bine, în casă”.  Pe lângă paste, carnea pentru burgeri, chiflele și altele, pe care le preparam „in-house” numai din ingrediente naturale și sănătoase,  promovăm inca din 2015 berile atent meșteșugărite de diverși artizani berari. Berea artizanală se face cu dedicație, dorință și cu foarte multă pasiune, ceea ce ne caracterizează și pe noi.

Berea se poate potrivi și combina cu orice fel de mâncare, de la burgeri, paste și pizza, la diferite specialități din carne și chiar la desert.

Asociere-bere-cu-preparate

Înainte de masă, la aperitive cum ar fi:  Guacamole, Humus de casă sau Chilli con carne cu chipsuri de tortilla vă recomandăm o bere ușoară cum ar fi Kutuma Zăbavă sau Terapia Platin.

Pentru felul întâi trebuie avută in vedere condimentarea. Pentru preparatele care au ca ingredient principal roșiile – Supă cremă de roșii proaspete, recomandăm berile corpolente care susțin aciditatea preparatului, Kutuma Dambla și Kutuma Jargon, iar pentru preparatele care au la bază legumele: Supă cremă de țelină cu gorgonzola și nuci, Supă cremă de cartofi dulci cu bacon crocant, poți încerca o bere de tip Lager – Kutuma Zăbavă, Zăganu blondă sau brună, Nemțeana sau Csiki Sor.

Salatele: Salată Hugo, Salata din piept de rață și rodie, Salată Blue Chesse etc., merg foarte bine cu o bere blondă nefiltrată de grâu – Terapia Platin, în timp ce la burgeri ( Hugo’s Burger, Classic Beef Burger) vă recomandăm berea de tip IPA cu o concentrație mult mai ridicată de hamei care îi dă un gust mai amar, dar și mai complex – Zăganu IPA, Hophead Immigrant/Opium.

Alături de carnea de pui sau curcan – Quesadilla, Chicken Fajitas, Club Sandwich, recomandăm o bere blondă, mai lejeră – Zăganu blondă sau Nemțeana.

Bere la desert? Da, de ce nu?

Stout-urile, cu notele lor de ciocolată, sunt un tovarăș perfect pentru deserturile cu ciocolată. Există „ecouri” între cei doi parteneri, de dulce cu dulce și de ciocolată cu ciocolată.

Vă așteptăm!