Acasa \ Noutati \ Spicy Valentine's Day at Hugo The Office

Spicy Valentine’s Day at Hugo The Office


Spicy Valentine’s Day at Hugo The Office

În fiecare an pe 14 februarie de Valentine’s Day sărbătorim…iubirea. Este deja un clișeu, dar noi anul acesta ne-am propus să adăugăm puțină sare și mai mult piper pentru seara ta romantică, care nu este obligatoriu să fie romantică. La Hugo The Office te așteptăm cu surprize, ne-am gândit să organizăm un joc care va fi cel puțin amuzant. În ce constă exact ideea acestui joc vei afla chiar în seara cu pricina, până atunci niciun indiciu.

Indiferent dacă ești singur sau ai pereche, ești îndrăgostit sau nu, ai o idilă sau flirtezi cu cineva, anul acesta hai să fim mai puțin convenționali. Putem să condimentăm mai mult această seară care pentru marea majoritate înseamna doar plușuri, trandafiri roșii,bomboane cu lichior și declarații siropoase. Este adevărat că am împrumutat aceasta sărbătoare de la frații noștri americani, dar asta nu înseamna că trebuie să o și sărbătorim ca ei.

Dacă te-am făcut curios ar fi bine să rezervi seara de Valentine’s Day la Hugo, în felul acesta o să îți satisfaci si poftele culinare și curiozitățile.

Info și rezervări: 0755-024.000, rezervari@hugorestaurants.ro