Acasa \ Blog \ Băuturi calde pentru zile de iarnă

Băuturi calde pentru zile de iarnă


Băuturi calde pentru zile de iarnă

Băuturi calde pentru zilele reci de iarnă.

Iarna este un anotimp cu multe nuanțe, de cele mai multe ori sunt atât de diferite încât reușesc să ne producă senzații și trăiri contradictorii. De la agonie la extaz, de la melancolie la entuziasm, toate acestea fac din iarnă un anotimp foarte complex. Din această cauză ne-am gândit să creăm un meniu de băuturi calde special dedicat iernii și multitudinii ei de arome. Băuturi pe care să le alegi în funcție de starea pe care o ai, într-o zi poate preferi ceva picant și ușor condimentat iar în altă zi preferi ceva dulce și fin aromat.

Pentru dimineți condimentate îți recomandăm Pumpkin spiced hot Chocolate – o băutură care are la bază ciocolată caldă, ghimbir, anason, cuișoare, scorțișoară și dovleac sau Spiced hot Chocolate – un amestec de ciocolată caldă cu anason, cuișoare, peperoncino și frișcă.

În diminețile liniștite, departe de agitația de afară te poți delecta cu Marshmallow Hot Chocolate – o  ciocolată caldă cu sos de caramel, frișcă și bezele sau cu Hugo’s Winter Coffee – o  cafea cu sirop de turtă dulce, lapte și frișcă.

După o zi solicitantă la serviciu cel mai indicat este să faci o pauză de la cotidian și să te relaxezi, seara te așteptăm la un Vin Fiert cu anason și portocală sau dacă vrei mai mult condiment poți opta pentru un Vin Fiert cu ghimbir, nucșoară, vanilie, scorțișoară, anason, cuișoare și la alegere sirop de mure/coacăze sau afine.

Dacă nu te-am convins până acum, te provocam să încerci una dintre cele două specialități marca Hugo: Dissaronno – o  ciocolată caldă cu Amareto și frișcă sau Hot Toddy – un amestec inedit de irish whiskey, lămâie, miere, anason, cuișoare și scorțișoară.

Te așteptăm la Hugo The Office pentru altfel de zile de iarnă!

Disaronno

Marshmallow

Punpkin spiced
Spiced hot chocolate
Hot Taddy
Hugo's winter coffe
Vin fiert 2
Vin fiert cu anason