Acasa \ Evenimente \ Iris la Hugo! Cristi Minculescu, Valter& Boro - Turneu INDOOR 40

Iris la Hugo! Cristi Minculescu, Valter& Boro – Turneu INDOOR 40


Iris la Hugo! Cristi Minculescu, Valter& Boro – Turneu INDOOR 40

Iris – Cristi Minculescu, Valter& Boro- Turneu INDOOR 40 la Hugo The Office! 

Ne era dor de ei, de atmosfera pe care doar ei știu să o facă, de muzica lor plină de viață și de sentimentele și amintirile pe care, de fiecare dată, le trezesc în noi…așa că anunțăm, încă de pe acum, concertul Iris de la Hugo…13 martie 2020, ora 20.00.

Iarna noului an îi surprinde pe Cristi Minculescu, Valter & Boro într-un turneu cu dublă însemnătate, menit să sărbătorească atât promovarea noii lor piese, “Amintiri”, dar mai ales să marcheze cei 40 de ani de carieră prolifică a simbolului rock-ului românesc, Cristi Minculescu, turneu care de altfel și poartă numele “Indoor 40”.

Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc, oferind o nouă demonstrație de forță în cadrul turneului național “Indoor 40”.

Cristi Minculescu, Valter Popa & Doru Borobeică și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină, datorită fanilor, simbolul unei națiuni- “Iris”!

Fiți alături de ei, căci vă așteaptă pe scenă în formula pe care o cunoașteți de 40 de ani, cu imnurile rock pe care le iubiți și vocea de neînlocuit a lui Cristi Minculescu!

Vino și tu vineri, 13 martie 2020, ora 20:00 la Hugo The Office, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 77, clădirea The Office!

Info și rezervări: 0755-024.000, rezervari@hugorestaurants.ro

Biletele se găsesc online pe iabilet.ro și în restaurant. La cumpărarea biletelor online este obligatorie rezervarea unei mese în restaurant!

Preț bilet: 85 lei.